Despre asociația noastră

Suntem Asociația Glasul Vieții. Împreună cu părintele Dan Damaschin, venim în sprijinul copiilor sărmani și al mamelor singure, afectați de sărăcie extremă. Viziunea noastră este că orice copil are dreptul la fericire.

Ce am făcut până acum?

Am construit:

În fiecare zi ne dorim să facem mai mult. Să ajutăm cât mai mulți copii. Să susținem cât mai multe familii. Să facem o diferență mai mare.

Anul ăsta vrem să te avem aproape în povestea copiilor. De aceea, am creat INIMO, festivalul familiei prin care dăruim fapte bune. Cum facem diferența? Doar cu ajutorul tău.

Donează pentru invitație

Ce facem mai departe?

DESCHIDEM PRIMA CLINICĂ DE CARITATE DIN ROMÂNIA – CLINICA VERONICA

La finalul acestui an deschidem prima clinică de caritate din România. Clinica Veronica prinde viață într-un spațiu ultra modern și este dotată cu aparatură de ultimă generație, cu RMN, CT și ecografe de înaltă rezoluție. Astfel, mamele și copii sărmani ai României își recapătă dreptul la sănătate și beneficiază de investigații de specialitate, oferite de medici cu inimă mare.

CONSTRUIM LOCUINȚE SOCIALE PENTRU CEI 10.233 DE COPII SĂRMANI

La marginea Iașului, Cartierul Vieții 1 și 2, un ansamblu de 100 de locuințe sociale pentru familiile pe care le avem în grijă, își va aștepta în curând noii locatari!

Ne dorim ca până la finalul acestui an să finalizăm lucrările interioare și cele două hectare de la marginea Iașului să se umple de zâmbetele a sute de copii sărmani și mame greu încercate!

Cum facem asta?

Te invităm la INIMO, festivalul internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune! Împreună cu tine și 100.000 de mii de prieteni INIMOși vom aduce fericire în viețile a 10.233 de copii sărmani pe care îi vom pregăti pentru școală cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai bună calitate.

Avem nevoie de tine să dăruim fapte bune. Avem nevoie de tine să facem diferența!

Donează pentru invitație

Dacă dorești să afli mai multe despre cauzele pe care le susținem, te rugăm să iei legătura cu noi la numărul de telefon: 0744798610 sau pe site-ul glasulvietii.ro

Vizitează site-ul asociației

GÂNDUL VIEȚII

Văd în INIMO o ocazie extraordinară de a petrece trei zile într-o atmosferă senzațională, cu muzică de calitate și voie bună. Ne vom bucura de viață, copilărie și familie, timp în care vom ajuta și 10.233 de copii să înceapă școala cu bine.

Părintele Dan Damaschin

Consultați regulamentul oficial al festivalului.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri

Eveniment organizat de

Sponsori